Selasa, 13 Mei 2008

Ulangtahun ke-23...


Alhamdullilah.. setahun lagi dalam hidup ini bakal ditempuhi. Terima kasih buat teman-teman yang mendedikasikan ucapan ulangtahun. Semoga Allah memanjangkan usia kita semua dan memberi kita kesihatan untuk terus melaksanakan tanggungjawab kita sebagai khalifah Allah di mukabumi ini. Buat teman-teman maafkan diri ini atas segala dosa-dosa yang lepas dan halalkan segala makan, minum dan jasa yang telah dicurahkan buat diri ini yang lemah. Terima Kasih Semua.


3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Happy Birthday ... wishing you all the best and hopefully the years will make you wiser.

Dr Azwan berkata...

13 haribulan Mei ka.. La saya 14 Mei... Happy birtday lah kepada kita berdua yer.. tahun ni takder bajet lah nak belanja... :)

AFIQ HASSAN berkata...

HAPPY BIRTHDAY Bro!... sorry couldn't wish u earlier .. aku kat singapore for 1 week.. attachment kat citibank sana... huhu...
Nway, semoga dimurahkan rezeki and diberi ke'sihat'an yg berkekalan... jgn mare haaaa tang sihat tu.... =p